Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Üzenet 2014-re
  2014-02-26 23:50:16, szerda
 
   
  Üzenet 2014-re
Boulder, Colorado - 2014. január 11.
( Forrás: http://www.kryon.com/cartprodimages/2014 downloads/download_boulder_14.html )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Visszatértünk és úgy tűnik, mintha csak egy pillanattal ezelőtt lett volna. Elmondtuk nektek, hogy nyissátok meg a szíveteket és másféle üzeneteket, az időnek másféle tulajdonságait várjatok ebben az évben megérkezni. A társam félreáll és amikor ezt mondom, ez azt jelenti, hogy mégis itt van és figyel minden szóra. A tobozmirigyén keresztül használja az intuícióját azzal kapcsolatban, hogy ami itt be van mutatva, az pontos és igaz. Egy olyan forrásból származik, amelyben megbízik. Ez a hitelesítési módszere. Mindezen évek alatt, amíg közvetítettünk, mindig ez volt a módszere és még ez is elkezd átkalibrálódni.

Kedves emberi lény! Elmondtuk nektek azt, hogy egy néhányatok, illetve sokatok számára nehézségekkel teli éven mentetek keresztül. Most, ahogy közzétesszük ezt az információt, tudatában vagyunk a hallgatóságnak és végül az olvasóközönségnek is. Valamint azoknak, akik hallgatni fogják ezt az üzenetet, mert számukra ez élőben, most történik. Mivel először hallgatják, vagy először olvassák és talán hónapokkal később lesz az, amikor a valóság órája számukra is ütni fog. Mondhatni, hogy a teljes csoporthoz beszélek egy olyan idővonalban, amely nem lineáris és ez csodálatos dolog. Lehet, hogy nagyobb a száma azoknak, akik ehhez az üzenethez vonzódnak, mint sem gondolnátok. Talán, hogy hallhassák, mit is tartogat a számukra ez az év. Nem jóslatunk van, hanem lehetőségünk. Egy nagyobb képet látunk azon dolgokról, amelyek bizonyos irányba mozdulnak el. Egy olyan áttekintés, ami több mint 7 milliárd lelken keresztüli van átadva a számunkra. Mindannyian valamilyen szinten a fátyol mindkét oldalán dolgoznak azért, hogy elérjék azt a változást, amire talán nem is számítotok.

Az első dolog, amit el akarok mondani nektek az az, hogy a változás lassú. Tehát ez nem egy jelzés, hogy a 2014-es év az átalakulás, vagy a jelentős változás éve lesz. Ez a kezdet. A 2012-ben elültetett magvak betakarításának a kezdete és a betakarítás maga lassan történik. Egyszerre csak egy növény. Egyszerre csak egy élet. Tehát azt akarjuk, hogy tartsátok észben azt, hogy ezek a dolgok ismét, nem általánosak mindenki számára, de átlagolva vonatkoznak a lelkekre. Meg fogtok tapasztalni néhány váltást, amelyekről most beszélni fogok.

Először is, hogy érzitek magatokat ma? Érzitek az energia váltását? Felkérünk, hogy érezzétek. Nem számít, hogy ki az, aki hallgat vagy olvas minket, meghívunk benneteket, hogy érezzétek azt, ami ott van. 2013-ról 2014-re, egy váltás történt az energiában ezen a bolygón. Nem egy pillanat alatt történt, de a váltás ott van. Olyan, mintha egy lámpát kapcsoltak volna fel a sötétben. Mintha olyan éberség lenne ott, ami azelőtt nem volt és ez reményt ad nektek. Egy szó, amiről azt mondtuk, hogy ne használjátok.

Beszéljünk azonban arról, hogy miért is vagytok benne. Mondjuk például azt, hogy volt egy balesetetek és ez valahogy befolyásolja a járásra való képességeteket. Továbbá mondjuk azt, hogy sikeresen felépültetek a baleset után. 2013-nak hívták ezt a balesetet. Most, hogy a sikeres gyógyulás befejeződött, mi következik? Fizikoterápiának hívják. Az kellemes? Az lehet, mivel minden lépés, amit megtesztek egy olyan, amit korábban nem tudtatok megtenni. Minden lépés jobb, mint az előző. Ez kellemetlen? Az lehet. Mint amikor a gyerekek járni tanulnak és intuitív módon emlékeznek arra az Akashájában lévő információra, hogy már jártak azelőtt, de még koordinálatlanok az új eszközökkel és alkalmanként el is esnek. Másztatok meg valaha sok lépcsőt? Úgy értem, nagyon sok lépcsőt. Amikor felértek a tetejére, ráébredtek, hogy olyan izmokat használtatok, amelyeket azelőtt nem és olyan boldogok vagytok, hogy vége a lépcsőzésnek és megcsináltátok. Eszetekbe sem jut, hogy le is kell mennetek. Amikor megteszitek, rájöttök, hogy vannak más izmok is, amelyek éppúgy fájnak lefelé, mint felfelé.

Amit próbálunk elmondani nektek az az, hogy itt megtenni való dolgotok van és ez talán kellemetlennek érződhet. Ez az a szó, amit használni akarunk. Nem fájdalmas, nem nehéz, nem igazán. Kellemetlen. Ahogy tesztelitek a hit új paradigmáinak a vizeit öreg lelkek, azt kérjük tőletek, hogy bízzatok jobban a szinkronicitásban, mint azelőtt valaha. Azt kérjük tőletek, hogy bízzatok jobban az intuitív gondolatban, mint azelőtt valaha. Arra kérünk benneteket, hogy jobban álljatok ki az intuíciótokra alapozva, mint azelőtt valaha. Azért, hogy tudjátok a helyénvalóságát annak, ha odafordítjátok a másik arcotokat és ezzel egyidőben Isten szeretetének igazságát hordozzátok. Egy olyan igazságot, amelyről azt mondtuk nektek, hogy mások erőnek fogják látni és nem gyengeségnek. Ez a váltás. Ez annak az érzékelése, ami azok által zajlik, akik nincsenek tudatában annak, aminek ti. Tehát ez azt jelenti, hogy a Föld részese ennek a fajta éberségnek, még akkor is, ha nem hisznek a közvetítésben vagy bármiben, ami történik. De mindannyian érzik a váltást.

Néha ez rémisztő azok számra, akik nem tudják, hogy mi is történik. El tudjátok képzelni, hogy milyen lehet megrémülve lenni amiatt, hogy a dolgok olyan módon történnek a számotokra, amire nem számítotok? Az élet normalitása váltásban van. El tudjátok képzelni a szomszédaitok, a barátaitok, a munkatársaitok és a családotok azon félelmét, amikor olyan dolgokat látnak maguk körül, amiket nem akartak látni? Vagy olyan változó energiákat, amelyek lehet, hogy tényleg veszélyeztetik a túlélésüket és az egyetlen stabil dolog, amijük csak van, az ti vagytok? Amikor titeket látnak, nemcsak képességet látnak, hanem békét is. Mit gondoltok, mit fognak tenni? Az első dolog az, hogy el fognak felejteni minden sértő dolgot, amit nektek mondtak. Kapaszkodni fognak belétek, mert szeretnék azt a békét, ami nektek van. Az igazat mondom nektek. Talán nem ma, talán nem holnap, de végül így lesz. Összpontosuló erőt fognak látni abban, amit hoztok. Ha nem pörögtök a drámában, ha nem pörögtök a félelemben, de mégis változások vannak körülöttetek, mivel tudatában vagytok annak, hogy mik ezek. Ez az erő.

Elmondtuk nektek, hogy a bolygó régi energiái elkezdenek majd átváltani. A becsületességet nélkülöző dolgok elkezdenek egyre gyakrabban csődöt mondani. Azok, akiket a mohóság jellemzett mindazon dolgokban, amiket tettek, elkezdenek majd elbukni. A mohóság valaha egy túlélő ösztön volt, az emberi fejlődés és evolúció barlang korszakában. Ez nem lesz többé a túlélés egy jellemzője az új energiában. A mohóság régi, csúf és sötét és az emberiség elkezdi majd annak látni, ami. Nem lesz egy működőképes eszköz, mert egyszerűen nem az. Így hát vannak olyan üzletek a bolygón, amelyek mohóságból élnek, akik nem fognak túlélni és ezt hamarosan meg is fogjátok látni. Ez nem a túlélés egy jellemzője. Valójában az fog történni, hogy ez egy olyan energia lesz, amely pont az ellenkezőjét fogja elérni annak, mint amit szeretne. Látni fogjátok, tudni fogjátok és nem fogtok bedőlni neki.

Ez néhány más olyan dologhoz vezet el minket, amelyek idővel drámaian meg fognak változni és szemberepülnek minden létező paradigmával. A normalitásotoknak ahhoz van köze, hogy elhagyjátok ezt az épületet, beültök az autótokba és hazamentek. Néhányan közületek munkába mennek, néhányan metafizikai gyógyító munkát végeznek és néhányan közületek gyáraknak, iskoláknak illetve kórházaknak számolnak be. Tudom, hogy kik vannak itt. Mi lenne, ha azt mondanám nektek, hogy ezek közül minden egyes dolog meg fog változni? Végeredményben a paradigma - amely lehetővé teszi, hogy simán működjenek - nem fog működni többé, hacsak nem vezetnek be változtatásokat. El fog jönni az az idő, amikor azok, akik kormányokat és üzleteket vezetnek, ökölbe szorítják a kezüket és azt mondják, hogy: "Mi az, amit rosszul csinálunk?". Amikor ezek a dolgok, amiket emberi természetnek hívtak valaha újra és újra és újra működtek, de hirtelen már nem. "Mit csinálunk rosszul?". Létezni fog az emberi lény modelljének egy olyan paradigmája, aki békésen ül és Isten azon szeretete összpontosul benne, amit meg fognak látni. Ez ott lesz mindenhol bolygószerte, mivel az öreg lelkek minden egyes helyen ott vannak, amit csak el tudtok képzelni. Néhányan közülük nem fognak eljönni egy ilyen találkozóra, mert nem akarják, hogy felismerjék az arcukat, de ők is a fedélzeten vannak ezzel. Néhányan közülük a legfurcsább helyeken vannak, amit csak el tudtok képzelni, akik hallani fogják ezt az üzenetet és most hozzájuk beszélek. Tudják, hogy igazam van, mert ők is látják, hogy ez következik. Így hát csak bizonyos elemekről fogok szólni és nem egy jóslatot fogok átadni. Egy valóságot fogok átadni, egy lehetőséget. Ezek közül néhányat hallottatok már korábban, de nem szükségszerűen ilyen részletességgel. Az egyházzal fogom kezdeni.

Kedveseim, ha a bolygón lévő bármelyik vallás vezetői vagytok, van egy üzenetem a számotokra, amely így hangzik: először is gratulálok az emberiségért végzett munkátokhoz! Ha Isten szeretetével dolgoztok és ez a célotok, Isten munkáját végzitek. A különböző kultúrák különbözőképpen fognak reagálni arra a sokféle dologra, amitek van és ez az emberiség sokszínűsége. Isten szeretete ott van minden helyen, ahová csak néztek. Ott van a zsinagógákban és a mecsetekben, ott van a templomokban. Gyógyulások történnek mindegyikben. Jó helyen és jó időben vagytok ahhoz, hogy változást érjetek el és itt vannak az utasításaitok.

Spirituális vezető, vallási vezető, kövesd Isten gyakorlatiasságát! Vizsgáld meg azt, amit úgy hívnál, hogy a szervezeted vagy a dogmád szabályai és mérd össze őket Isten szeretetével. Ha Istent félelemben vagy ítélkezésben ábrázoltad, vagy a többi embert hibáztattad, akik nem a megfelelő helyen követik Istent, vizsgáld meg újra ezt Isten szeretetének fényében saját magadban és váltsál. Itt van, amit mondani fogunk nektek: ha nem ezt teszitek, el fogjátok veszíteni a követőket, akiket természetesnek vettetek. Ez egyszerű. Egyszerű és könnyen mérhető. Hány férfi és nő jelentkezik, hogy olyan legyen, mint ti papok, imámok, rabbik. Hányan vannak? Mennyi fiatal van, akik alig várják, hogy olyanok legyenek, mint ti? Ha azt veszitek észre, hogy csökken az érdeklődés a csoportotokban betöltött vezetői szerep iránt, akkor valamit rosszul csináltok. Miért várnátok addig, amíg minden kiszárad, elpárolog és bajba kerültök? Miért nem tesztek valamit most? Mérjétek meg ezeket a dolgokat a szeretet fényében, amit magatok éreztek, ami odavezetett benneteket, hogy ezzel foglalkozzatok azért, hogy más emberi lényeket vezessetek és megmutassátok nekik a fényt, amely ott van. Mindannyiótokban. Ez az egyik csoport, egy fontos csoport. Elmondtuk korábban nektek azt, hogy a régi túlélési technikák széthúzást szülnek és vallási körökben a széthúzás része volt a régi túlélő energiának. Mi lenne, ha azt mondanám nektek, hogy ezentúl éppen ennek az ellenkezője fogja életben tartani az egyházaitokat? Könyörület a másik csoport iránt és nem azért, mert rosszul csinálják. Könyörület azért, mert másképp csinálják. Az, ha látjátok Isten szeretetét bennük is, éppen úgy, mint magatokban és hagyjátok hogy ez így legyen. Ez a spirituális evolúció. Elmondtuk nektek azt, hogy ez a kulcs. Keressétek!

Üzletemberek és üzletasszonyok, a régi és új paradigmákról fogunk nektek beszélni és arról, hogy a nyilvánosság mit fog elfogadni, illetve elutasítani. Minden egyes üzletember és üzletasszony, aki hallgatja ezt a bizonyos közvetítést, aki CEO-ként vagy CFO-ként emberek nagy csoportjaiért felelős, figyeljen! A létezésetek azon múlik, hogy el tudtok-e adni valamit és ezt tudjátok. A dolgok eladásának vannak régi jellemzői. Van egy szerkezet, ami eltávolít titeket a vásárlótól. El akarok mondani nektek valamit: ez szét fog esni. Hadd térjek rögtön a lényegre. Az a CEO, aki nyilvánosságra hozza, hogy a cégének teljesítményéhez köti a fizetését, sikeres lesz. Az "öregfiúk klubja", akik egyik vállalattól a másikig vándorolnak és CEO-ként hatalmas bónuszokat vesznek, fel bármi történjék is, valamint, akik úgy érzik, hogy kirúghatnak másokat, mert nem teljesítenek jól és még mindig felveszik a bónuszaikat, azok a becsületességen kívül állnak és ez nem fog működni, mivel a közönség nem fogja megvenni a termékeiket. Ez hogy tetszik, milyen érzés ez számotokra? Ez egy paradigmaváltás, mert a fogyasztók elkezdenek majd ránézni a fizetésetekre. Ez közismert lesz és én mondom nektek üzlettulajdonosok, ha nyilvánossá teszitek, hogy mit csináltok, a vállalkozás sikeréhez kötitek a fizetéseteket és bevontok mindenkit, akkor a termékeket, amiket árultok, becsülni fogják. Az emberi lények nem azon emberi természet alapján fogják meghozni a döntéseiket, ahogy a múltban tették, de még csak nem is a termékeitek érdemei alapján, hanem inkább a tudatosság alapján, amit létrehoztatok a körülöttetek lévőkkel való versenyzés során. Figyeljétek, mert meg fog történni! De szabadon hirdethetitek! Ha úgy döntöttetek, hogy az üzletben valamit a becsületesség és a józanész alapján csináltok, akkor az nagyon-nagyon jól össze van hangolva azzal, amit az átlagos emberi lények várnának el egy olyan vezetőtől, vagy emberek egy csoportjától, akik egy terméket készítenek. Vannak olyanok, akik azt mondanák, hogy az üzleteknek tönkre kellene menniük és mindent szét kellene osztogatni. Talán egyszer eljön az a nap is, amikor az ilyen dolgok lehetségesek lesznek, de nem ebben az energiában, még nem. Tehát, fogjátok a szerkezeteket, amikkel rendelkeztek és javítsátok meg őket. Javítsátok meg őket könyörültes cselekedettel és nézzétek meg, hogy mivé fejlődnek ebből.

Ki a következő? Politikus, azt akarom, hogy rám figyeljetek! Utasításaim vannak és nem fogtok egyetérteni velük. Amikor politikusként halljátok ezt, azt fogjátok mondani nekem, hogy: "Képtelenség, ez nem fog működni!". Elmondom nektek, hogy miért is fogjátok ezt mondani: azért, mert hagyományosan igazatok van. Egy régi túlélő energiában, a mód, ahogyan politizáltatok működött, de többé már nem. Látni fogjátok ezt bekövetkezni. Azt szeretném kérdezni tőletek politikusok, hogy amikor indultok egy ellenfeletekkel szemben, akkor mi a stratégiátok? Mi működött korábban és mit mondanak a tanácsadóitok a számotokra? Itt vannak az utasításaim a számotokra. Kénytelen lesztek felülbírálni a tanácsadóitokat, méghozzá hamarosan. Mivel a tanácsadóitok még az emberi természet tudatosságának régi módját erősítik. Elvakultak lesznek és veszíteni fogtok, ha nem követitek ezeket az utasításokat a jövőben. Itt vannak: soha többé negatív kampányt! Ha megtámad egy ellenfeletek, akkor ne viszonozzátok a támadást. Helyette meg tudjátok védeni magatokat a tényekkel és azokkal a dolgokkal, amelyek becsületességet tartalmaznak, dühös arckifejezés nélkül. Dühös arckifejezés nélkül! Soha ne viszonozzátok a támadást! Szeretném elmondani nektek, hogy mit fog látni az új emberi természet a két ellenfél között: egyensúlyt és kiegyensúlyozatlanságot. Az egyik támad, támad és támad: az elnyomó. A másik a becsületességre alapoz, dühös arckifejezés nélkül és csak megerősíti a tényt, az okokat, hogy miért kellene rájuk szavaznotok. Csak a tényeket adja át és pozitív hozzáállást. Soha nem mutatja azt, amit talán még érezhettek is, egy olyan sebesült szív fájdalmát, amit galád módon megtámadtak. Ti soha nem viszonozzátok ezt. A régi hagyományos gondolkodás azt mondaná, hogy veszíteni fogtok, mert a közösség csak a drámára fog emlékezni. Ez barátom, meg fog változni. Amit látni és amire emlékezni fognak, az az egyensúlyotok lesz. Ez lesz az a fajta vezetőség, amit akarnak. Nem akarnak majd egy dühös, ronda, támadó politikust. Kiegyensúlyozott, becsületes és kedves embereket akarnak ezekbe az irodákba, akik változást fognak hozni, képesek lesznek egyezséget kötni és előrevinni a dolgokat a társadalomban. Ennek van értelme. Hallom a válaszotokat: "Ez nem fog működni Kryon!". Nos, remélem nem a tanácsom fogadó oldalán vagytok és az ellenfeletek kapja meg ezt, nem pedig ti. Túl késő lenne és tudni fogjátok, hogy igazam van. Tudjátok, az emberi lények tudatosabbá válnak. Van egy őszinteségről, átláthatóságról és becsületességről szóló faktor, amelyet elkezdenek megvalósítani a saját emberi természetükben és undorodni kezdenek a támadó politikusoktól. Úgy fognak tekinteni rájuk, mint vitatkozó gyerekekre. Az a fél fog kimagaslani, amelyik kiáll és nem viszonozza a támadást. Kedvesség, alkalmasság, erő és egyensúly.

A most következőt nem fogjátok érteni. Ez egy nagyon elhatárolt üzenet, amelyet nagyon-nagyon kevés, a bolygón lévő emberi lénynek fogok átadni. Talán azt gondoljátok, amikor elmondom nektek, hogy kihez beszélek, hogy soha egyikük sem fogja hallani ezt az üzenetet. Ez az, ahol tévedtek, mert ismerem a lehetőségét annak, hogy ki hallgat meg minket és mit hall meg a fülük. Talán még társadalmilag sem helyénvaló az, amiről beszélni fogok nektek. Tehát arra fogom kérni a társamat, hogy lassítsunk. Így lesz a levél, amelyet fogad, a legkisebb. (Nevetés)

A diktátorokhoz akarok beszélni és vannak páran. Tulajdonképpen a diktátoroknak van helyük a bolygón. Ennek az az oka, hogy néhány kultúra még nem készült fel a modern demokrácia kifinomultságára. El kell telnie néhány évnek, mielőtt letisztul a számukra, hogy egyáltalán hogyan kell ilyen döntéseket meghozni. Mivel a félelemben, diktatúrában, szabályok mentén éltek annyi generáció alatt. Tehát van létjogosultsága egy olyan vezetőnek, aki mindenért felelős. Nos, ez biztosan szembemegy a társadalmi elfogadhatósággal. Diktátorok, akarok nektek mondani valamit, amit eddig csak érintőlegesen említettem, de mindannyiótoknak el fogom most mondani. Lehetőségetek van rá, hogy bőségbe vezessétek a népeteket és a leginkább megbecsült, szeretett és csodált emberek legyetek az országotokban. Még a távozásotok után is fel fognak nézni a szobraitokra és leborulnak a lábuknál ha jól csináljátok. Létezik a jóindulatú diktatúrára vonatkozóan egy protokoll a bolygón és ezt tanulmányozhatjátok is. Férfiakról és nőkről, akik teljhatalommal uralkodtak a népességük felett és szerették őket. Megtakarításokat hoztak létre számukra, hajlandóak voltak adni nekik dolgokat, vagyont és földet, amelyért meg lehetett dolgozni egy olyan rendszerben, amelyben mindenki jól jár. Engedjétek őket szabadon utazni! Mindig vissza fognak térni, mert jobb otthon. Hiszitek vagy sem, így van. Létezik erre egy protokoll. Egy előírás arra, hogyan kell megnyitni a határokat, hogy úgy lássanak benneteket, mint békítőket, mint azt a kedves, jóindulatú diktátort, aki szereti az embereit, az élet miatt. Diktátorok, figyeljetek! Ha félelmen és ellenőrzésen keresztül csináljátok, a napjaitok meg vannak számlálva, ez egyszerűen így van. Ha nem hisztek nekem, azt akarom, hogy nézzetek körül a bolygón azokban az országokban, ahol gondban vannak. Ez azért van, mert olyan népességük van, amely tudatában van ennek. Ha a hatalmatok erő, kényszer, félelem által érvényesül, akkor a napjaitok meg vannak számlálva. Éppen most is, a bolygó számos országban olyan harc folyik, amelyekre nem is számítottatok és ez emiatt van. Az emberek azt a jóindulatot látják bennetek, amivel lehetnétek feléjük, nem pedig a félelmet. Ha jóindulattal, egyensúlyban és szeretettel uralkodtok, nem akarnak majd elmenni. Apaként fognak rátok tekinteni és szeretni fognak benneteket. Van egy lehetőségetek átváltani és mégis megtartani azt, amit annyira akartok. Mégpedig, hogy tiszteljenek benneteket. Mit adhatnátok a népeteknek, amire még nem gondoltatok? Azt akarom, hogy tanulmányoznátok, hogy hogyan kell csinálni és ha nem teszitek, akkor nem fogtok megmaradni. Ez nem egy jóslat, ez egy lehetőség. Ez valószínűleg meg fog történni. Lehetnek ketten közületek, akiket le fognak váltani ebben az évben. Ahogy az üzenetemet halljátok, nem így gondoljátok, ugye? Azt gondoljátok, hogy minden rendben van, ugye? Megkérdezhetnétek a vezetőket, akik éppen most mennek ezen keresztül. Ők is azt gondolták, hogy minden rendben van, egészen a leváltásuk pillanatáig. De a népük dühösen felkelt és bizony most gondban vannak. Most van itt a lehetőségetek és 2014 az ideje annak, hogy elkezdjétek a változást. Talán azt fogjátok mondani, hogy: "Tévedsz Kryon, a családfám szilárd, az előttem lévő is és az apáim ugyanilyenek voltak, így rendben leszek.". Én pedig azt fogom mondani, hogy nem, nem leszel, mert a körülöttetek lévők más tudatossággal fognak rendelkezni. Amiről azt gondoljátok, hogy működik, az meg fog változni.

Ezek voltak azok a bizonyos csoportok, amelyekhez szólni akartam. A bolygó lehetőségei, amelyeket most elétek tártam, azok vajon mi körül keringenek? A változó emberi természet tudatossága körül. Nem csak itt, ahol ülök, az Egyesült Államokban. Mindenhol így van. Ez bolygószintű dolog. Nehézségek lesznek olyan területeken, ahol nem várnátok éppen emiatt és ez hamarosan be is fog következni. Az emberi tudatosság elkezd átváltani a régi energiából. Olyannyira elérhetővé lesz meglátni a fényt, a sötétség elfogadása helyett.

Ennek a közvetítésnek az utolsó részében visszafordulok az öreg lélekhez és megkérdezem tőletek, hogy vagytok ma? Képesnek kell lennetek rá, hogy keresztülmenjetek ezen félelem és aggodalom nélkül. Anélkül, hogy felébrednétek hajnali 3-kor azon gondolkodva, hogy vajon meg fogjátok-e csinálni. Tudom, hogy ki van itt. Tudom, hogy kihez beszélek. Létjogosultsága van minden egyes DNS-mintának és minden egyes léleknek, akit ismerek ebben a szobában. Valamint azoknak, akik hallgatják a hangom és olvassák ezeket a szavakat. Ideje van az életnek, ideje van a következő életnek, ideje van az átmenetnek. Annyira különbözőek vagytok, mindegyikőtöknek megvan a maga útja. Itt van az, amit mondhatok nektek: tudjuk, hogy kik vagytok. Mindössze annyit szeretnénk, hogy fogjátok meg Isten kezét és kezdjétek el felemelni magatokat, hogy tovább éljetek és itt lehessetek, hogy dolgozhassatok ezen a kirakóson. Még az ebben a teremben lévők és a hangomat hallgatók között is vannak néhányan, akik azt mondják, hogy: "Nos, ez nem én leszek, mivel nem leszek itt ilyen sokáig. Nem fogok visszajönni! Én nem! Én nem! Én nem!". Hallottam! Mégis, a lelketek nagyszerűsége másképp kiált és ideje, hogy figyeljetek rá.

Szeretve lesztek és megérdemlitek, hogy itt legyetek. Talán itt az ideje, hogy olyan emberekkel legyetek, akik támogatnak benneteket ahelyett, hogy lehúznának. Azt is tudjátok, hogy kihez szólok kedveseim. Ez az, amikor kiálltok magatokért, amikor Isten szeretetében vagytok. Ez bátor dolog. Támogatásban lesz részetek. Lehet, hogy költöznötök kell majd? Igen, tudjátok, hogy kihez beszélek. Talán el kell majd költöznötök a városotokból, a körülményeitek közül, talán. De támogatni fognak benneteket és nem vagytok egyedül. Nem egy vákuumban vagytok, mivel veletek vagyunk. Veletek vagyunk!

Itt az ideje a paradigmák megváltoztatásának. Ez az az év, amikor el kell kezdeni. Az isteni természet a leglényegesebb szó, mert elkezditek felfedezni magatokban. Minél inkább látjátok saját isteni természeteteket és tudatában vagytok az erőtőknek, amit a könyörület által hordoztok, annál világosabb lesz az életetek és annál tovább fogtok élni. Lehetne-e ennél világosabb az üzenet? Most menjetek, tegyétek és létezzetek!

És ez így van.

Kryon

Fordította:Kovács Andrea

Forrás:http://www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Címkék: becsületességről, mindannyiótoknak, megtakarításokat, koordinálatlanok, tanulmányoznátok, kifinomultságára, mindegyikőtöknek, teljesítményéhez, fizikoterápiának, kiegyensúlyozott, mindannyiótokban, változtatásokat, becsületességen, paradigmaváltás, betakarításának, becsületességet, tanácsadóitokat, becsületességre, átláthatóságról, különbözőképpen, részletességgel, ellenfeletekkel, létjogosultsága, természeteteket, helyénvalóságát, politizáltatok, természetükben, politikusoktól, körülményeitek, megcsináltátok, leglényegesebb, szükségszerűen, visszafordulok, dolgozhassatok, nyilvánosságra, üzletasszonyok, pillanattal ezelőtt, időnek másféle, évben megérkezni, társam félreáll, tobozmirigyén keresztül, intuícióját azzal, olyan forrásból, hitelesítési módszere, valóság órája, teljes csoporthoz, olyan idővonalban, száma azoknak, üzenethez vonzódnak, nagyobb képet, olyan áttekintés, fátyol mindkét, Mágneses Szolgálattól, Tévedsz Kryon, Egyesült Államokban, Kovács Andrea,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Kerüld el az evangélium örömén...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Png cica  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Lóhere  képre írva  Nem méltó hozzád  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  képre írva  Nagyi telefonál  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Hogy lehet megtartani  Nem tudhatod  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Krisztinától  Az engedelmesség miért nem vál...  Minden harmadik...  Még csak most kezdődik a nap  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kövesd a cowboyt!  Reménység és erő Krisztustól e...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  Png rózsa csokor  Akarat  Szívem tiéd  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  s immár én is felragyogva, ért...  Idő  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Png nő  Mai harmónia kártyám  Ágai Ágnes – Csendélet  Akarat  A Megváltó szolgálatában  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Hogy lehet megtartani  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Az engedelmesség miért nem vál...  Elköszönt  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png virág  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Alázat  Idő  Albert Einsteinről  Png kutya  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Sose bánj semmit  Png lepke  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Makszim Gorkij gondolata  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nem méltó hozzád  Szép napot kívánok 
Bejegyzés Címkék
pillanattal ezelőtt, időnek másféle, évben megérkezni, társam félreáll, tobozmirigyén keresztül, intuícióját azzal, olyan forrásból, hitelesítési módszere, valóság órája, teljes csoporthoz, olyan idővonalban, száma azoknak, üzenethez vonzódnak, nagyobb képet, olyan áttekintés, fátyol mindkét, első dolog, változás lassú, jelentős változás, 2012-ben elültetett, betakarítás maga, dolgok ismét, energia váltását, váltás történt, energiában ezen, pillanat alatt, lámpát kapcsoltak, járásra való, baleset után, sikeres gyógyulás, gyerekek járni, vizeit öreg, intuitív gondolatban, intuíciótokra alapozva, helyénvalóságát annak, másik arcotokat, olyan igazságot, fajta éberségnek, közvetítésben vagy, dolgok olyan, élet normalitása, családotok azon, egyetlen stabil, igazat mondom, bolygó régi, becsületességet nélkülöző, mohóság jellemzett, mohóság valaha, túlélő ösztön, emberi fejlődés, mohóság régi, emberiség elkezdi, működőképes eszköz, olyan energia, ellenkezőjét fogja, normalitásotoknak ahhoz, emberi lény, olyan paradigmája, öreg lelkek, ilyen találkozóra, fedélzeten vannak, legfurcsább helyeken, jóslatot fogok, valóságot fogok, egyházzal fogom, bolygón lévő, emberiségért végzett, különböző kultúrák, sokféle dologra, emberiség sokszínűsége, szervezeted vagy, dogmád szabályai, többi embert, megfelelő helyen, csoportotokban betöltött, szeretet fényében, egyik csoport, fontos csoport, régi túlélési, széthúzás része, régi túlélő, ellenkezője fogja, másik csoport, spirituális evolúció, bizonyos közvetítést, létezésetek azon, dolgok eladásának, cégének teljesítményéhez, másikig vándorolnak, becsületességen kívül, fogyasztók elkezdenek, vállalkozás sikeréhez, emberi lények, múltban tették, termékeitek érdemei, tudatosság alapján, körülöttetek lévőkkel, üzletben valamit, józanész alapján, átlagos emberi, olyan vezetőtől, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1887
  • e Hét: 16759
  • e Hónap: 30664
  • e Év: 160371
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.